keskiviikko 23. elokuuta 2017

Facebook on liian ihana!


Kesän hupailut on takana ja edessä jämpti syksy.
Minun kaveripiirini facebookissa on  reilu sata naamaa. Ystäviä, sukulaisia, tovereita ja kavereita. Kuulun muutamaan tärkeään ja vähemmän tärkeään ryhmään. Ryhmissä tieto kulkee näppärästi ja voidaan pohtia asioita ajantasaisesti. Olen tykännyt useista kiinnostavista sivuista, joiden avulla kykenen seuraamaan minua kiinnostavia tapahtumia ja toimintoja, aukioloaikoja ja uusimpia tuulia. Tiedon tulva on rajaton.
Tästä kaikesta huolimatta tai paremminkin näistä syistä olen vakavasti päättänyt pitää sometaukoa. Eihän siitä tulee mitään, että kaikki aika menee nettiä selatessa. Kaveri heittää mielenkiintoisen linkin ja minä olen kohta sen linkin perässä ties missä ja hups, siinä tunti on lyhyt aika. Oletan kuitenkin, että mitään todellä järistyttävää ei pääse tapahtumaan tietämättäni, vaikka en somessa olisikaan. Jää vielä paljon tiedonlähteitä, eikä kaikkea edes tarvitse tietääkään.
Elinikäinen ystäväni on vakavasti sairas ja minä vaan heittelen leppoisia kuvia mustikkasankoista. Ei tunnu hyvältä. Otan vakavasti kohta alkavat kurssini. Haluan tarjota parhaan mahdollisen ohjauksen. Oma kirjoittaminen myös vaatii  keskittymistä. Siitä ei tule mitään, kun pitää vähän väliä kuikuilla naamakirjaa, että joko se taidemuseo tai teatteri on julkaissut syksyn ohjelmansa, entäs kaverin loma, miten meni ja saiko naapuri kaloja. Siis ei sinänsä mitään pahaa näissä, ei edes turhaa, mutta kyllä nyt pitää luopua tästä herkusta, vaikka jouluun asti näin aluksi.
Blogikirjoittamista aion lisätä niin, että tulisi yksi merkintä viikossa. Aiheita kyllä on ja tänne asiat jäävät paremmin talteen. Naamakirjan uumeniin hukkuu kaikki. On mukava vuosien päästä lueskella, että mitä sitä on tullut puuhattua ja mitkä asiat ovat herättäneet kiinnostusta. Lukijoita tietysti olisi mukava saada ja varsinkin kommentteja heiltä, teiltä. Tässä blogissa muuten taitaa olla seurantamahdollisuus, koska bloggeri ilmoittaa, että nytkin minulla on jokunen seuraaja. En kyllä näe, että keitä he ovat.
En halua eristäytyä, joten yhteydenpito varmasti säilyy, jos se jotenkin on olemassa. Joitakin päivityksiä kyllä tulee ikävä. Kukaan ei ole vielä kadonnut tyhjyyteen, vaikka ei somessa olisikaan. Se lohduttaa 😊

12.9.2017 Oli ihan kiva yritys, mutta hankaloitti sen verran elämää, että siellä ollaan taas :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti